MyDesk · Vragen en antwoorden

Verliest MyDesk de gegevens wanneer een gebruiker wordt verwijderd uit de AD/Azure AD van het bedrijf?

MyDesk anonimiseert gegevens voor een gebruiker wanneer de gebruiker wordt verwijderd uit de AD/Azure AD van het bedrijf. Dit gebeurt ongeacht de anonimiseringsinstellingen onder de algemene instellingen. De gegevens zijn dus niet meer gekoppeld aan de specifieke gebruiker, maar worden nog steeds gebruikt voor statistische doeleinden.

Oorspronkelijk gepubliceerd

Werkplekreservering

MyDesk anonimiseert gegevens voor een gebruiker wanneer de gebruiker wordt verwijderd uit de AD/Azure AD van het bedrijf. Dit gebeurt ongeacht de anonimiseringsinstellingen onder de algemene instellingen. De gegevens zijn dus niet meer gekoppeld aan de specifieke gebruiker, maar worden nog steeds gebruikt voor statistische doeleinden.

Pagina binnenkort beschikbaar

Ontdek het platform op onze homepage

Boek een demo

Open de boekingskalender in een nieuw venster