MyDesk · Frågor och svar

Förlorar MyDesk data när en användare raderas från företagets AD/Azure AD?

MyDesk anonymiserar data för en användare när användaren raderas från företagets AD/Azure AD. Detta händer oavsett anonymiseringsinställningarna under allmänna inställningar. Uppgifterna är därför inte längre kopplade till den specifika användaren, utan används fortfarande för statistiska ändamål.

Ursprungligen publicerad

Skrivbordsbokning

Svar fra den eksisterende vidensbase. Kontrollér jeres opsætning, og kontakt support, hvis svaret ikke passer til den version, I bruger.

MyDesk anonymiserar data för en användare när användaren raderas från företagets AD/Azure AD. Detta händer oavsett anonymiseringsinställningarna under allmänna inställningar. Uppgifterna är därför inte längre kopplade till den specifika användaren, utan används fortfarande för statistiska ändamål.

Sidan kommer snart

Utforska plattformen på vår hemsida

Boka en demo

Öppna bokningskalendern i ett nytt fönster ↗