MyDesk · Spørsmål og svar

Mister MyDesk dataene når en bruker slettes fra selskapets AD/Azure AD?

MyDesk anonymiserer data for en bruker når brukeren slettes fra selskapets AD/Azure AD. Dette skjer uavhengig av anonymiseringsinnstillingene under generelle innstillinger. Dataene er derfor ikke lenger knyttet til den spesifikke brukeren, men brukes fortsatt til statistiske formål.

Opprinnelig publisert

Booking av kontorplasser

Svar fra den eksisterende vidensbase. Kontrollér jeres opsætning, og kontakt support, hvis svaret ikke passer til den version, I bruger.

MyDesk anonymiserer data for en bruker når brukeren slettes fra selskapets AD/Azure AD. Dette skjer uavhengig av anonymiseringsinnstillingene under generelle innstillinger. Dataene er derfor ikke lenger knyttet til den spesifikke brukeren, men brukes fortsatt til statistiske formål.

Siden kommer snart

Utforsk plattformen på vår hjemmeside

Bestill en demo

Åpne bookingkalenderen i et nytt vindu ↗