MyDesk · Spørgsmål og svar

Mister MyDesk dataene når en bruger slettes fra firmaets AD/Azure AD?

MyDesk anonymiserer data for en bruger når brugeren slettes fra firmaets AD/Azure AD. Dette sker uanset anonymiseringsindstillingerne under generelle indstillinger. Dataene er altså ikke længere kædet sammen med den specifikke bruger, men bruges stadig i statistiske formål.

Oprindeligt udgivet

Skrivebordsbooking

Svar fra den eksisterende vidensbase. Kontrollér jeres opsætning, og kontakt support, hvis svaret ikke passer til den version, I bruger.

MyDesk anonymiserer data for en bruger når brugeren slettes fra firmaets AD/Azure AD. Dette sker uanset anonymiseringsindstillingerne under generelle indstillinger. Dataene er altså ikke længere kædet sammen med den specifikke bruger, men bruges stadig i statistiske formål.

Side under udarbejdelse

Oplev platformen på forsiden

Book en demo

Åbn bookingkalenderen i et nyt vindue ↗