Svar fra den eksisterende vidensbase. Kontrollér jeres opsætning, og kontakt support, hvis svaret ikke passer til den version, I bruger.
Go to 'Administration' > 'General Settings' and find the 'Anonymizers' option. Here you can change the period before anonymisation, which is 14 days by default.