Svar fra den eksisterende vidensbase. Kontrollér jeres opsætning, og kontakt support, hvis svaret ikke passer til den version, I bruger.
Gå til ‘Administration’ > ‘Generelle Indstillinger’, og find indstillingen ‘Anonymiserer’. Her kan du ændre perioden før anonymisering, som som standard er 14 dage.