Svar fra den eksisterende vidensbase. Kontrollér jeres opsætning, og kontakt support, hvis svaret ikke passer til den version, I bruger.
Gå till "Administration" > "Allmänna inställningar" och hitta alternativet "Anonymiserare". Här kan du ändra perioden innan anonymisering, som är 14 dagar som standard.