Svar fra den eksisterende vidensbase. Kontrollér jeres opsætning, og kontakt support, hvis svaret ikke passer til den version, I bruger.
Gå til 'Administrasjon' > 'Generelle innstillinger' og finn alternativet 'Anonymiseringer'. Her kan du endre perioden før anonymisering, som er 14 dager som standard.