Svar fra den eksisterende vidensbase. Kontrollér jeres opsætning, og kontakt support, hvis svaret ikke passer til den version, I bruger.
When a product on the menu card is deleted and created again, it can take up to 30 minutes before the change is fully visible in Planner.