Svar fra den eksisterende vidensbase. Kontrollér jeres opsætning, og kontakt support, hvis svaret ikke passer til den version, I bruger.
Når et produkt på menukortet slettes og oprettes igen, kan der gå op til 30 minutter, før ændringen er fuldt synlig i Planner.