Svar fra den eksisterende vidensbase. Kontrollér jeres opsætning, og kontakt support, hvis svaret ikke passer til den version, I bruger.
Når et produkt på menykortet slettes og opprettes på nytt, kan det ta opptil 30 minutter før endringen er fullt synlig i Planner.