Als u via Planner rechtstreeks in een vergaderruimte een vergadering hebt aangemaakt en de knoppen Bewerken en Verwijderen zijn uitgeschakeld, kan dit te wijten zijn aan een fout in de gebruikersinterface. De fout betekent dat de knoppen niet correct worden geactiveerd, ook al geeft de onderliggende REST-service aan dat de vergadering niet alleen-lezen is.