Svar fra den eksisterende vidensbase. Kontrollér jeres opsætning, og kontakt support, hvis svaret ikke passer til den version, I bruger.
Hvis du har opprettet et møte direkte i et møterom via Planner, og redigerings- og slettknappene er deaktivert, kan dette skyldes en feil i brukergrensesnittet. Feilen gjør at knappene ikke er aktivert riktig, selv om den underliggende REST-tjenesten indikerer at møtet ikke er skrivebeskyttet.