Dit is hoe je het doet
Log in als beheerder en selecteer de juiste locatie.
Voor een hele locatie: open het menu met drie stippen, selecteer Bewerken en verwijder Actief. Sla de wijziging op.
Voor een gebied: open de editor van het gebied en maak deze inactief.
Voor één slot: gebruik het potloodpictogram, schakel het item uit en druk op Opslaan en bijwerken.
Controleer in het medewerkersoverzicht of de betreffende ruimte of stoel niet meer geboekt kan worden.
Bekijk de originele video
Video en schermafbeeldingen tonen mogelijk een eerdere versie van MyDesk.
Bekijk schermafbeeldingen uit de originele handleiding (5)
De schermafbeeldingen komen uit de vorige handleiding en tonen mogelijk een oudere gebruikersinterface.




