Svar fra den eksisterende vidensbase. Kontrollér jeres opsætning, og kontakt support, hvis svaret ikke passer til den version, I bruger.
MyDesk anonymiserer data for en bruger når brugeren slettes fra firmaets AD/Azure AD. Dette sker uanset anonymiseringsindstillingerne under generelle indstillinger. Dataene er altså ikke længere kædet sammen med den specifikke bruger, men bruges stadig i statistiske formål.