MyDesk · Vragen en antwoorden

Waarom krijg ik de melding "Gebruiker is al ingecheckt" nadat ik een rapport heb ingevuld?

De foutmelding "Gebruiker is al ingecheckt" treedt op wanneer een gebruiker al is ingecheckt en een nieuw rapport probeert in te vullen, maar het systeem per ongeluk om een ​​nieuwe check-in vraagt. Het systeem zou in plaats daarvan de bestaande check-in moeten herkennen en de gebruiker rechtstreeks naar de voltooiing van het rapport moeten leiden. De fout vereist een correctie in het systeem.

Oorspronkelijk gepubliceerd

Bezoekersregistratie

De foutmelding "Gebruiker is al ingecheckt" treedt op wanneer een gebruiker al is ingecheckt en een nieuw rapport probeert in te vullen, maar het systeem per ongeluk om een ​​nieuwe check-in vraagt. Het systeem zou in plaats daarvan de bestaande check-in moeten herkennen en de gebruiker rechtstreeks naar de voltooiing van het rapport moeten leiden. De fout vereist een correctie in het systeem.

Pagina binnenkort beschikbaar

Ontdek het platform op onze homepage

Boek een demo

Open de boekingskalender in een nieuw venster