Svar fra den eksisterende vidensbase. Kontrollér jeres opsætning, og kontakt support, hvis svaret ikke passer til den version, I bruger.
Der er en kendt fejl ved flytning af møder mellem lokaler med drag-and-drop i Planner, hvor mødelokalets tilknytning ikke opdateres korrekt. Mødet kan derfor stadig være tilknyttet det gamle lokale.
Som mulig midlertidig løsning kan du forsøge at opdatere mødeoplysningerne manuelt efter flytningen og kontrollere, at det korrekte lokale er tilknyttet. Ved nye møder kan du oprette mødet direkte i det ønskede lokale for at undgå flytningen.