Svar fra den eksisterende vidensbase. Kontrollér jeres opsætning, og kontakt support, hvis svaret ikke passer til den version, I bruger.
Det er en kjent feil ved flytting av møter mellom rom med dra-og-slipp i Planner, hvor møteromstilknytningen ikke er riktig oppdatert. Møtet kan derfor fortsatt kobles til det gamle lokalet.
Som en mulig midlertidig løsning kan du forsøke å oppdatere møteinformasjonen manuelt etter flyttingen og sjekke at riktig rom er tilknyttet. For nye møter kan du sette opp møtet direkte i ønsket rom for å unngå å flytte.