Svar fra den eksisterende vidensbase. Kontrollér jeres opsætning, og kontakt support, hvis svaret ikke passer til den version, I bruger.
Ja, wenn Sie im Planner mit der Maus über eine Buchung fahren, sollte der Name der Person erscheinen, die die Buchung vorgenommen hat.