Svar fra den eksisterende vidensbase. Kontrollér jeres opsætning, og kontakt support, hvis svaret ikke passer til den version, I bruger.
Oui, si vous survolez une réservation dans Planner, le nom de la personne qui a effectué la réservation doit apparaître.