Svar fra den eksisterende vidensbase. Kontrollér jeres opsætning, og kontakt support, hvis svaret ikke passer til den version, I bruger.
Ja, hvis du holder musepekeren over en bestilling i Planner, skal navnet på personen som foretok bestillingen vises.