Svar fra den eksisterende vidensbase. Kontrollér jeres opsætning, og kontakt support, hvis svaret ikke passer til den version, I bruger.
Hvis en bruger klikker flere gange på bekræft-knappen ved booking af en arbejdsplads, kan der blive oprettet flere reservationer for samme plads. Det giver unødige bookinger og kan skabe forvirring om, hvorvidt pladsen er ledig.