Svar fra den eksisterende vidensbase. Kontrollér jeres opsætning, og kontakt support, hvis svaret ikke passer til den version, I bruger.
Når en gæst allerede er tjekket ind, deaktiveres check-in-knappen på gæstens side for at forhindre dobbelt check-in.