Svar fra den eksisterende vidensbase. Kontrollér jeres opsætning, og kontakt support, hvis svaret ikke passer til den version, I bruger.
Hvis MyDesk viser præ-udfyldt mødeforplejning, betyder det, at en anden bruger allerede har oprettet en bestilling til mødet. MyDesk anbefaler, at du altid kontakter den ansvarlige kollega, før du foretager ændringer i en eksisterende bestilling for at undgå misforståelser.