MyDesk · Spørgsmål og svar

Hvad betyder det, når MyDesk viser præ-udfyldt mødeforplejning, og hvad skal jeg være opmærksom på, hvis jeg ændrer den?

Hvis MyDesk viser præ-udfyldt mødeforplejning, betyder det, at en anden bruger allerede har oprettet en bestilling til mødet. MyDesk anbefaler, at du altid kontakter den ansvarlige kollega, før du foretager ændringer i en eksisterende bestilling for at undgå misforståelser.

Oprindeligt udgivet

Mødeforplejning administration

Svar fra den eksisterende vidensbase. Kontrollér jeres opsætning, og kontakt support, hvis svaret ikke passer til den version, I bruger.

Hvis MyDesk viser præ-udfyldt mødeforplejning, betyder det, at en anden bruger allerede har oprettet en bestilling til mødet. MyDesk anbefaler, at du altid kontakter den ansvarlige kollega, før du foretager ændringer i en eksisterende bestilling for at undgå misforståelser.

Side under udarbejdelse

Oplev platformen på forsiden

Book en demo

Åbn bookingkalenderen i et nyt vindue ↗