MyDesk · Spørsmål og svar

Hva betyr det når MyDesk viser forhåndsutfylt møtebevertning og hva bør jeg være oppmerksom på hvis jeg endrer det?

Hvis MyDesk viser forhåndsutfylt møtebevertning, betyr det at en annen bruker allerede har opprettet en bestilling for møtet. MyDesk anbefaler at du alltid tar kontakt med ansvarlig kollega før du gjør endringer i en eksisterende ordre for å unngå misforståelser.

Opprinnelig publisert

Møte serveringsadministrasjon

Svar fra den eksisterende vidensbase. Kontrollér jeres opsætning, og kontakt support, hvis svaret ikke passer til den version, I bruger.

Hvis MyDesk viser forhåndsutfylt møtebevertning, betyr det at en annen bruker allerede har opprettet en bestilling for møtet. MyDesk anbefaler at du alltid tar kontakt med ansvarlig kollega før du gjør endringer i en eksisterende ordre for å unngå misforståelser.

Siden kommer snart

Utforsk plattformen på vår hjemmeside

Bestill en demo

Åpne bookingkalenderen i et nytt vindu ↗