Svar fra den eksisterende vidensbase. Kontrollér jeres opsætning, og kontakt support, hvis svaret ikke passer til den version, I bruger.
Le bouton « Siège préféré » peut toujours être visible même si la fonctionnalité est désactivée, en raison d'un bug visuel connu.