Svar fra den eksisterende vidensbase. Kontrollér jeres opsætning, og kontakt support, hvis svaret ikke passer til den version, I bruger.
Knappen ‘Foretrukken plads’ kan fortsat være synlig, selvom funktionen er deaktiveret, på grund af en kendt visuel fejl.