Svar fra den eksisterende vidensbase. Kontrollér jeres opsætning, og kontakt support, hvis svaret ikke passer til den version, I bruger.
No. Existing seats on the floor plan in MyDesk cannot be moved or edited directly. This requires the seats to be deleted and created again.