Svar fra den eksisterende vidensbase. Kontrollér jeres opsætning, og kontakt support, hvis svaret ikke passer til den version, I bruger.
Nei. Eksisterende seter på planløsningen i MyDesk kan ikke flyttes eller redigeres direkte. Dette krever at plassene slettes og opprettes på nytt.