Svar fra den eksisterende vidensbase. Kontrollér jeres opsætning, og kontakt support, hvis svaret ikke passer til den version, I bruger.
Ja, hvis du holder musen over en booking i Planner, skulle navnet på den person, der har foretaget bookingen, blive vist.