Svar fra den eksisterende vidensbase. Kontrollér jeres opsætning, og kontakt support, hvis svaret ikke passer til den version, I bruger.
Hvis du ændrer mødelokalet efter booking, kan cateringoplysningerne i cateringsystemet og på websitet stadig vise det oprindelige lokale. Kontrollér derfor, hvilket lokale cateringen er tilknyttet, og opdatér mødelokalet manuelt i cateringsystemet, hvis det stadig viser det oprindelige lokale.