Svar fra den eksisterende vidensbase. Kontrollér jeres opsætning, og kontakt support, hvis svaret ikke passer til den version, I bruger.
Hvis du endrer møterom etter bestilling, kan serveringsinformasjonen i serveringssystemet og på nettsiden fortsatt vise det originale rommet. Sjekk derfor hvilket rom serveringen er tilknyttet og oppdater møterommet manuelt i serveringssystemet dersom det fortsatt viser det originale rommet.