MyDesk · Spørsmål og svar

Hvordan unngår jeg at cateringutvalget forsvinner når jeg åpner tillegget igjen før møtet sendes?

Hvis du åpner tillegget på nytt før møtet er sendt, kan cateringutvalget tilbakestilles. Legg til catering, og send deretter møtet uten å åpne tillegget på nytt først. Hvis utvalget allerede er forsvunnet, legg til catering igjen før du sender møtet.

Opprinnelig publisert

Møte serveringsadministrasjon

Svar fra den eksisterende vidensbase. Kontrollér jeres opsætning, og kontakt support, hvis svaret ikke passer til den version, I bruger.

Hvis du åpner tillegget på nytt før møtet er sendt, kan cateringutvalget tilbakestilles. Legg til catering, og send deretter møtet uten å åpne tillegget på nytt først. Hvis utvalget allerede er forsvunnet, legg til catering igjen før du sender møtet.

Siden kommer snart

Utforsk plattformen på vår hjemmeside

Bestill en demo

Åpne bookingkalenderen i et nytt vindu ↗