MyDesk · Spørgsmål og svar

Hvordan undgår jeg, at cateringvalget forsvinder, når jeg genåbner add-in’en, før mødet er sendt?

Hvis du genåbner add-in’en, før mødet er sendt, kan cateringvalget blive nulstillet. Tilføj catering, og send derefter mødet uden at genåbne add-in’en først. Hvis valget allerede er forsvundet, skal du tilføje catering igen, før du sender mødet.

Oprindeligt udgivet

Mødeforplejning administration

Svar fra den eksisterende vidensbase. Kontrollér jeres opsætning, og kontakt support, hvis svaret ikke passer til den version, I bruger.

Hvis du genåbner add-in’en, før mødet er sendt, kan cateringvalget blive nulstillet. Tilføj catering, og send derefter mødet uden at genåbne add-in’en først. Hvis valget allerede er forsvundet, skal du tilføje catering igen, før du sender mødet.

Side under udarbejdelse

Oplev platformen på forsiden

Book en demo

Åbn bookingkalenderen i et nyt vindue ↗