MyDesk · Spørsmål og svar

Hvordan rydder jeg opp i gamle møterom eller lokasjoner i MyDesk?

Fjern møterom eller lokasjoner som ikke lenger brukes i MyDesk-administrasjonsportalen. Før du sletter dem permanent, sjekk om lokalene fortsatt er i bruk i Exchange eller andre integrerte systemer.

Opprinnelig publisert

Generelt sett

Svar fra den eksisterende vidensbase. Kontrollér jeres opsætning, og kontakt support, hvis svaret ikke passer til den version, I bruger.

Fjern møterom eller lokasjoner som ikke lenger brukes i MyDesk-administrasjonsportalen. Før du sletter dem permanent, sjekk om lokalene fortsatt er i bruk i Exchange eller andre integrerte systemer.

Siden kommer snart

Utforsk plattformen på vår hjemmeside

Bestill en demo

Åpne bookingkalenderen i et nytt vindu ↗