MyDesk · Spørgsmål og svar

Hvilke data gemmer MyDesk, når en skrivebordsplads bookes?

Når en skrivebordsplads bookes, gemmer MyDesk, hvilken plads der er booket, og hvilken bruger der har booket den. Dette inkluderer brugerens e-mail og navn, og intet yderligere.

Oprindeligt udgivet

Skrivebordsbooking

Svar fra den eksisterende vidensbase. Kontrollér jeres opsætning, og kontakt support, hvis svaret ikke passer til den version, I bruger.

Når en skrivebordsplads bookes, gemmer MyDesk, hvilken plads der er booket, og hvilken bruger der har booket den. Dette inkluderer brugerens e-mail og navn, og intet yderligere.

Side under udarbejdelse

Oplev platformen på forsiden

Book en demo

Åbn bookingkalenderen i et nyt vindue ↗