Svar fra den eksisterende vidensbase. Kontrollér jeres opsætning, og kontakt support, hvis svaret ikke passer til den version, I bruger.
Når en skrivebordsplads bookes, gemmer MyDesk, hvilken plads der er booket, og hvilken bruger der har booket den. Dette inkluderer brugerens e-mail og navn, og intet yderligere.