For å reservere møterom for andre brukere må du bruke den egne funksjonen for reservasjon på vegne av andre. Hvis du først booker for deg selv og deretter endrer eierskapet, kan det føre til feilmeldinger. Velg funksjonen i systemet som er laget for å opprette bookinger på vegne av andre, slik at eierskapet tildeles riktig.