Svar fra den eksisterende vidensbase. Kontrollér jeres opsætning, og kontakt support, hvis svaret ikke passer til den version, I bruger.
Du kan selv kontrollere opbevaringsperioden for dine data i MyDesk. Naviger til “Administration” og “Generelle Indstillinger”, hvor du kan vælge en indstilling kaldet “Anonymiserer” og her angive den ønskede opbevaringstid.