Svar fra den eksisterende vidensbase. Kontrollér jeres opsætning, og kontakt support, hvis svaret ikke passer til den version, I bruger.
For skrivebordsbookinger gemmer MyDesk kun den bookede plads, brugerens e-mail og navn. Dette er de eneste brugerrelaterede data, der opbevares i forbindelse med skrivebordsbookinger.